Valtakunnallinen Oppimis- ja oppimisvaikeustutkijatapaaminen Jyväskylässä 5.-6.10.2023 

Arvoisa tutkijakollega, 

Jyväskylän yliopiston ja Niilo Mäki Instituutin puolesta kutsumme koolle suomalaiset oppimis- ja oppimisvaikeustutkijat eri tieteenaloilta esittelemään meneillään olevaa työtään sekä tutkimustuloksiaan. Tapaamisen tarkoituksena on luoda katsaus alan tutkimuksen nykytilaan sekä pohtia tutkijoiden keskinäisen yhteistyön kehittämistä. 

Päästäksesi mukaan tutkijatapaamiseen, ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa https://koju.nmi.fi/ilmoittautuminen/ 21.8.2023 mennessä. Varaudu noin 20 minuutin esitysaikaan. Ohjelma kootaan abstraktien perusteella siten, että pyrimme saamaan kaikki esitykset mahtumaan ohjelmaan. Tutkijatapaaminen on osallistujille ilmainen. Esitysten pitäjien matka- tms. kuluja ei ole mahdollista korvata. 

Toivomme, että kutsun saaneet levittäisivät kutsua omille yhteistyötahoilleen mahdollisimman kattavan tiedotuksen onnistumiseksi. 

Lämpimästi tervetuloa Jyväskylään! 

Järjestelytoimikunnan puolesta, 
Paavo Leppänen, professori, Oppimisen dynamiikan ja interventiotutkimuksen huippututkimusyksikkö (InterLearn), Jyväskylän yliopisto
Jarkko Hautala, Tutkimuspäällikkö, Niilo Mäki Insitituutti

Alustava aikataulu:
Abstraktien jättö 21.8.2023
Ilmoitus abstraktien ja posterien hyväksymisestä 5.9.2023

Lue lisää tutkijatapaamisesta täältä!