Niilo Mäki Instituutin avoimet ovet 27.3.2023!

Tervetuloa mukaan Niilo Mäki Instituutin avoimet ovet -tapahtumaan maanantaina 27.3.2023 klo 13.00-14.30! Tässä lähitilaisuudessa pääset kuulemaan Niilo Mäki Instituutin toiminnasta ja keskustelemaan NMI:n henkilökunnan kanssa.

Niilo Mäki Instituutin työ oppimisen ja oppimisvaikeuksien parissa on tutkimuksen, kehittämistyön ja käytännön opetustyön vuoropuhelua. Kehitämme uusia materiaaleja ja toimintamalleja tutkimusperustaisesti. Se tarkoittaa, että tuotamme materiaalia tutkimuksen tuloksiin nojaten, tutkimme materiaalien vaikutuksia ja muokkaamme niitä tarpeen mukaan.

Avoimet ovet järjestetään tällä kertaa lähitapahtumana, jossa maksimimäärä on 25 osallistujaa. Ilmoittautuneille lähetetään ennen tapahtumaa tarkemmat ohjeet osallistumiseen. Otamme vastaan myös etukäteen mietittyjä kysymyksiä, joihin pyrimme vastaamaan tapahtumassa.
Mikäli et pääse mukaan tapahtumaan, mutta haluat tietää Niilo Mäki Instituutista, voimme lähettää edellisen vuoden verkkotallenteen. Verkkotallenteen voit pyytää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: tiedotus@nmi.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä