Opin ja osaan -toimintapäivä Jyväskylässä

Niilo Mäki Instituutti järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa koko perheen tapahtuman Mäki-Matin perhepuistossa sunnuntaina 18.8.2019 klo 10-15.

Niilo Mäki Instituutti järjestää suositun Opin ja osaan -tapahtuman jo kolmatta kertaa! Kyseessä on koko perheelle suunnattu maksuton toimintapäivä Mäki-Matin perhepuistossa sunnuntaina 18.8.2019 klo 10–15. Niilo Mäki Instituutti sekä lukuisat yhteistyökumppanimme tuovat tapahtumapäivänä puistoon hauskoja toimintapisteitä ja monipuolista tekemistä koko perheelle. Päivän aikana pisteiltä voi kerätä leimoja toimintapassiin. Täytetyllä passilla pääsee osallistumaan päivän lopuksi palkintojen arvontaan!

Toimintapisteiden lisäksi päivän aikana puistossa pääsee tervehtimään alpakoita sekä seuraamaan perhepuiston lavan esityksiä aina tasatunnein. Lavalla nähdään esimerkiksi Pikku Kakkosesta tuttu Tuomo Rannankari! Lisäksi paikan päältä voi ostaa pientä purtavaa tai lämmintä ruokaa. 

Opin ja osaan –tapahtumalavan ohjelma
10.15 Tapahtuman avaus: Unesco-professori Heikki Lyytisen tervehdys
11.00 Lukuliike esittäytyy: Lukuiloa koko perheelle
12.00 Pikku Kakkosesta tuttu Tuomo Rannankari laulattaa tuttuja lastenlauluja
13.00 Tanssi- ja voimisteluseura Illusion esiintyy
14.00 Pikku Kakkosesta tuttu Tuomo Rannankari laulattaa tuttuja lastenlauluja
14.50 Arvontaspektaakkeli ja tapahtuman päätös

Tervetuloa viihtymään vaikka koko päiväksi!

Lisätietoja tapahtumasta löydät osoitteesta: nmi.fi/opinjaosaan