Viisisataa kutiavaa hammasta (E-kirja)

Krokotiilipoikasille tulee uusia hampaita ja ne kutisevat ihan kamalasti. Silloin on ihan pakko purra jotakin, vaikka karhun hännäntöpöä. Tuo saa Murisevan metsän elämän sekaisin. Onnistuuko edes hössöttävä hoivajänis pysäyttämään metsän väkeä kiusaavan kutinan ja kiusanteon? Viisisataa kutiavaa hammasta on jatkoa Hannu Hirvosen kirjoittamalle ja Pia Sakin kuvittamalle Murisevassa metsässä -sarjalle. Kirjassa on mukana myös tehtäviä ja pohdittavaa lapsille jokaisen luvun lopussa. Tarinan voi joko lukea kokonaisuudessaan suoraan läpi tai pysähtyä välillä miettimään Pohdittavaa-sivujen kysymyksiä.

Maksuttoman e-kirjan on kustantanut Lukumummit ja -vaarit hanke. Lukuiloa!

Voit tilata maksuttoman kirjan itsellesi KoJustamme: https://koju.nmi.fi/tuote/viisisataa-kutiavaa-hammasta/