Omat työkalut

Tutkijatapaaminen 2015

OPPIMISEN HAASTEET NYT JA TULEVAISUUDESSA

18. valtakunnallinen tutkijatapaaminen Jyväskylässä 24.-25.4.2015

 Arvoisa tutkijakollega,

Oikeus Oppimiseen –neuvottelukunnan ja ForLearning-verkoston puolesta kutsumme koolle suomalaiset oppimisvaikeustutkijat eri tieteenaloilta esittelemään meneillään olevaa työtään sekä tutkimustuloksiaan. Tapaamisen tarkoituksena on luoda katsaus alan tutkimuksen nykytilaan sekä erityisesti teemoihin, joissa tarkastellaan oppimista ja oppimisvaikeuksia tulevaisuudessa.

Ilmoittaudu mukaan tutkijatapaamiseen sähköpostitse osoitteeseen tiedotus@nmi.fi 31.1.2015 mennessä. Mikäli haluat pitää esityksen tapaamisessa, niin liitä ilmoittautumiseen noin sivun mittainen abstrakti esityksestäsi. Varaudu noin 20 minuutin esitysaikaan. Ohjelma kootaan abstraktien perusteella siten, että pyrimme saamaan kaikki esitykset mahtumaan ohjelmaan. Tarvittaessa voimme joutua karsimaan esitysten määrää. Esitysten pitäjiltä ei peritä osallistumismaksua, mutta matka- tms. kuluja ei ole mahdollista korvata. Muilta kuin alustajilta peritään osallistumismaksuna 170 euroa tapahtuman kulujen kattamiseksi.

Toivomme, että kutsun saaneet levittäisivät kutsua omille yhteistyötahoilleen mahdollisimman kattavan tiedotuksen onnistumiseksi. Lisätietoa tapahtumasta verkko-osoitteesta: www.nmi.fi/fi/tutkijatapaaminen2015

Lämpimästi tervetuloa Jyväskylään!

Paavo Leppänen,  Professori, Jyväskylän yliopisto ja
Juha-Matti Latvala, Toiminnanjohtaja, Niilo Mäki Instituutti

 

Ilmoittaudu mukaan tutkijatapaamiseen sähköpostitse osoitteeseen tiedotus@nmi.fi 31.1.2015 mennessä. Mikäli haluat pitää esityksen tapaamisessa, niin liitä ilmoittautumiseen noin sivun mittainen abstrakti esityksestäsi.