Omat työkalut

Navigointi

Lukumummien ja -vaarien kesäterveisiä opettajille ja oppilaille

 

Jyväskylässä on kokeiltu Lukumummi ja -vaari -toimintaa,     Mummojossa  seniorit käyvät lukemassa suomi toisena kielenä -oppilaiden kanssa. Yhteensä 35 mummia ja vaaria vierailivat kevään aikana viidellä koululla ja jatkavat innokkaina myös syksyllä.

Kesäterveisinä mummit ja vaarit lähettivät kannustuksensa oppilaille kesälukupuuhiin. Katso hauskat kuvaviestit Lukumummien ja -vaarien Facebook-sivuilta (ei vaadi kirjautumista): http://fb.com/lukumummitjavaarit Mummien ja vaarien viestit sopivat yhdessä katsottavaksi oppilaiden kanssa, vaikkapa alustukseksi luokan kesälukukampanjaan. Lukemisen iloa ja lukunautintoa kaikille!

Huomasithan, että uudet Lukumummi ja -vaari -sivut on nyt avattu osoitteessa http://lukumummitjavaarit.fi Sieltä löydät myös lisätietoa, kuinka toimintaan on mahdollista päästä mukaan.

PS. MTV:n Studio55-ohjelmassa Lukuvaari ja kouluvaari Antti Airisto oli kutsuttu juttelemaan isovanhemmuudesta. Antti kertoi kokemuksistaan Espoon Saunalahden koulun vaarina, jossa hän käy useamman kerran viikossa. Mielenkiintoinen uutispätkä löytyy osoitteesta: http://bit.ly/1XbjJwr