Omat työkalut

Navigointi

Koulutus- ja julkaisutiedotteet

Taaperosta taitavaksi toimijaksi

Itsesäätelytaito on kykyä säädellä tunteita ja käyttäytymistä. Se on perusta lapsen sosiaalisille suhteille ja taidoille. Tämän alueen pulmat tuovat ongelmia kaverisuhteisiin kuormittaen myös vanhempia ja päivähoidon ammattilaisia. Aikuiset voivat kuitenkin omalla käyttäytymisellään vahvistaa itsesäätelytaitojen myönteistä kehitystä. Järjestämme myös aiheeseen liittyvää koulutusta.

Taaperosta taitavaksi toimijaksi - Lue lisää...

Malttia kouluun ja kotiin ryhmäkuntoutuksella

Jotta tarkkaavuuden pulmat eivät häiritsisi lapsen koulutyötä ja rauhaa kotona, lapselle on tarjolla monimuotoista tukea Maltti-kuntoutuksen muodossa. Järjestämme aiheesta myös koulutusta.

Malttia kouluun ja kotiin ryhmäkuntoutuksella - Lue lisää...

Ketteryyttä Loikkiksella

Motorisen oppimisen vaikeuksia esiintyy yleisesti, koska jokaisessa päiväkotiryhmässä tai koululuokassa on ainakin yksi lapsi, jolla on motorisen oppimisen vaikeuksia. Loikkiksella perehdytään näihin ongelmiin. Järjestämme aiheesta myös koulutusta.

Ketteryyttä Loikkiksella - Lue lisää...

SELKIS saa yhteenlaskut selkeäksi

Hyvä peruslaskutaito on yhtä tärkeä kuin sujuva lukutaito. SELKIS-harjoitusmateriaali on suunniteltu alkuopetusikäisten, mutta myös sitä vanhempien lasten yhteenlaskutaidon harjoittamiseen.

SELKIS saa yhteenlaskut selkeäksi - Lue lisää...