Niilo Mäki Instituutin avoimet ovet 31.10.2022

Tervetuloa mukaan Niilo Mäki Instituutin avoimet ovet -virtuaalitapahtumaan maanantaina 31.10.2022 klo 13-14.30! Virtuaalitilaisuudessa pääset kuulemaan Niilo Mäki Instituutin toiminnasta ja keskustelemaan NMI:n asiantuntijoista koostuvan paneelin kanssa.

Niilo Mäki Instituutin työ oppimisen ja oppimisvaikeuksien parissa on tutkimuksen, kehittämistyön ja käytännön opetustyön vuoropuhelua. Kehitämme uusia materiaaleja ja toimintamalleja tutkimusperustaisesti. Se tarkoittaa, että tuotamme materiaalia tutkimuksen tuloksiin nojaten, tutkimme materiaalien vaikutuksia ja muokkaamme niitä tarpeen mukaan.

Ilmoittautuneille lähetetään muutama päivä ennen tapahtumaa Zoom-linkki ja tarkemmat ohjeet osallistumiseen. Mikäli et pääse mukaan virtuaalitapahtumaan, tehdään tapahtumasta verkkotallenne, jonka linkki lähetetään ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen. Etukäteen mietityt kysymykset voi lähettää myös ilmoittautumisen yhteydessä ja niihin pyritään vastaamaan, vaikka et itse pääsisikään paikalle.

Ilmoittaudu tapahtumaan Kojussa!